Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sohbet Sistemi Açıldı | admin | Kurallarımız ve Duyurularımız | 18 | 01-04-2010 22:41 |
| İslami Gifler | Osman | Gif Resimler (Hareketli) | 0 | 24-03-2010 21:42 |
| Dua ve Gözyaşları İle Ziyarete Açıldı | Bay_Turan | Güncel Haberler | 1 | 05-09-2008 14:43 |
| Youtube Açıldı | Forumcu6 | Güncel Haberler | 10 | 31-08-2008 10:22 |
| Masumiyet Müzesi nin Kapısı Açıldı | haticekübra | Kitap Tanıtım | 0 | 29-08-2008 10:44 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Bir OndokuzForum Projesi Olan [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] hizmete girmiştir. Şu an BETA aşamasında olduğumuzdan konularımız tamamlanmamıştır. Halen çalışmalarımız devam etmektedir. Projemiz tamamen bittiğinde Ücretsiz Kuran-ı Kerim Dağıtımına Başlanacaktır. Projemin ilk gününden beridir yanımda bulunan, her konuda destek veren Sevgili Osman ve Sevgili NeslihanTan a çok teşekkür ederim. razı olsun.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VIP Üye
|
Ufakta olsa bir katkım olduysa ne mutlu bana.. Asıl böyle bir şeyi düşünüp, hayata geçirdiğiniz için ben çok teşekkür ederim.. Gerçekten bir mücevher misali ki kesinlikle öyle, ince ince işlenerek ortaya çıkan bir site oldu.. Teşekkürler sevgili Admin... senden de razı olsun..![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
|
Rabbim yardımcınız olsun,hayırlı mübarek etsin. Emeği geçenleri Cennetine alsın, bizide onların ayakları altında girmeyi nasip etsin. İslam için en cüz den en kül'le kadar Geçmişten şu ana ve bundan sonrasında emeği geçmiş ve geçecek olanlara Cemalini görmeyi nasip etsin...
|
||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Bu proje henüz düşünce aşamasındayken söylediğinde inanılmaz mutlu oldum ve heyecan duydum.
Mukaddes dinimizi kötü niyetli insanların istedikleri tarafa çekdikleri gençlerimizin beyinlerini yıkadıkları bu dönemde böyle bir projeye nasıl destek verilmez nasıl yardım edilmez ? Her zamanki gibi girdiğin bu yolda da yüzünün akı ile çıktın hemde en güzel şekliyle.. Sanada daha önce söylediğim gibi konu eklerken o sitede çalışırken inanılmaz huzur duydum manevi bir rahatlık hissettim.. Böyle güzel bir çalışmada bizlerede görev verip bu maneviyatı yaşattığın için çok teşekkür ederim senden razı olsun Can...(günlerdir forumda çok aktif olamayışımın sebebi anlaşılmıştır sanırım )
|
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Bu böyle güzel ve değerli bir çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler...
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
(c.c) razı olsun.Sevgili Admin ve emeği geçenlerden razı olsun... |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Böylesine güzel ve yararlı bir çalışma yaptığınızdan dolayı ,Sevgili Can,Sevgili Osman ve Sevgili Neslihan; Çoook Teşekkürler.... Razı Olsun..![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
|
Biraz inceledim ve çok beğendim. Emeği geçen herkesten razı olsun.Elleriniz dert görmesin. ![]() Ve bu çiçekler siteye emeği geçenlere ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Moderator
|
Hayırlı olsun ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
|
Projede emeği geçen arkadaşlarımın emeğine ellerine gönlüne sağlık hayırlı uğurlu olsun
|
||
|
|
|