Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Geldim - Ahmet KAYA | choosen | Türkülerimiz | 8 | 17-01-2010 23:18 |
| Forum'da Yazım Hatası | yengeç | Öneri ve Şikayetleriniz | 3 | 30-08-2009 14:47 |
| Ondokuz Forum'da Aç İnsanlar ve Mezarcı | silent_cries | Hikaye ve Yazılar | 15 | 09-07-2008 16:07 |
| Forum Şarkıları | barby | Hikaye ve Yazılar | 0 | 30-08-2007 20:23 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Arkadaşlar Ondokuz Forum'da Ahmet Kaya şarkılarının paylaşılmasını uygun görmüyoruz.
Bunun nedenini aslında herkes biliyor ama yinede açıklama yapayım. Ülkesine sarfettiği sözler ve vatan hainliği nedeni ile paylaşımlarını bu forumda istemiyoruz siyasi olarak algılanmasın lütfen. Gerekli duyarlılığı göstereceğinizi umarak şimdiden teşekkür ediyorum. Bu uyarıyı dikkate almayıp Ahmet Kaya paylaşımları yapan kişinin paylaşımları silinecektir.. Bilgilerinize...
|
|||
|
|
|
|
#2 |
|
Acemi ER
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
|
Teşekkürler sayın yöneticimiz ve görevli arkadaşlarımız verdiğiniz karardan dolayı sizlere şükranlarımı,sevgilerimi,saygılarımı sunuyorum. ![]() ![]() ![]() Söz konusu vatansa,gerisi tefferuattır. |
|
|
|
|
#3 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
|
Geç kalınsa da gerekli olan bir karardı.Yönetimi aldığı bu karardan dolayı tebrik ediyorum..Berkcan bu kararda etkin olduğu için sana da teşekkür ediyorum..Saygılar..
![]() |
|
|
|
|
#4 | ||
|
Albay
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
tesekkürler duyarliligin icin
|
||
|
|
|
|
#5 |
|
Binbaşı
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
|
Vatanını sevenler için duyarlı ve anlamlı bir karar.Teşekkürler.
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Üye
|
Beni ciddi boyutta rahatsız eden bir konu idi.
Doğru kararınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sevgili berkcan' a da özel teşekkür. |
|
|
|
|
#7 | ||
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
|
Yerinde bir karar.Her ne kadar öncelerde saygın bir sanatçı gözüyle bakılırken,şarkıları son sesle dinlenen bir sanatçıyken ülkemize sarf etti sözler hiç de kabullenir değil di.
Çok doğru alınan bie karar.Sonuna kadar destekliyor ve teşekkür ediyorum.
|
||
|
|
|
|
#8 |
|
AsTeğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
|
Kararınıza saygı duyup başka bir konuya dikkatinizi çekmek istiyorum.
Foruma yakışmayan başka şeylerde var bence. Mesela içki içmeyi özendirip çapkınlık yapılmasını normalmiş gibi gösteren birçok konu var. Madem bu kadar duyarlısınız onlarıda yayımlamayın. Bu konu gerçekten beni ve birçok arkadaşımı rahatsız ediyor eminim.. |
|
|
|
|
#9 |
|
Yarbay
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Müziğin her türünü çok severim ama Vatanımı daha çok severim, laf edenleride kafamdan silerim. |
|
|
|
|
#10 | |||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Alıntı:
Nickhos bahsettiğin konular Dilo ile benim çekişmelerimizde bahsi geçen konulardır. Onun dışında dediğin şekilde özendirecek örnek olacak bir paylaşım olamaz olmazda. Bu konuda Admin'in kesin kararını uyguluyoruz. Bizim didişmemizden de örnek alıp içecek veya çapkınlık yapacak biri varsa onun aklına şaşarım. Özenecek kişi bizim burada hoşluk olsun eğlence olsun diye birbirimize takıldığımızı anlamayacak kapasitede ise ben ne diyebirim ki ?
|
|||
|
|