Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fotomontaj Çok Basit ve Eğlenceli - Resimli Anlatım | memoli | Program İndir | 16 | 27-12-2009 14:42 |
| Foruma Mp3 Eklemek - Resimli Anlatım | Osman | Kurallarımız ve Duyurularımız | 4 | 23-10-2009 23:45 |
| Vbulletin Sürüm Yükseltme - Resimli Anlatım | Melancholy | VBulletin | 0 | 29-07-2009 23:51 |
| Erkekler Kadınlardan Ne Bekler Resimli Anlatım | AkiDe | Animasyonlar | 27 | 09-03-2009 19:54 |
| Sunumlara Ses Dosyası Eklemek (Resimli Anlatım) | admin | Slayt Duyuruları | 7 | 18-11-2007 10:15 |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||
|
FORUM YÖNETİMİ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Artık toolbarımız Mozilla Firefox dada çalışmaktadır arkadaşlar. Toolbar'ın yapımcısı olan sevgili Adminimiz ısrarımı kırmayıp Mozilla'ya göre de ayarladı. Onu bildirirken de resimli bir şekilde anlatmak istedim. Çünkü iyi biliyorum ki hala toolbardan habersiz olan bir çok arkadaşımız var. Toolbar'ı yüklediğinizde aşağıdaki gibi tarayıcı sayfanızın üst kısmına yerleşecektir... ![]() Kısaca bu şekilde arkadaşlar... ![]() ![]() Bu botondan anasayfaya kolayca ulaşabilirsiniz... ![]() Site Linkleri butonundan forumun içindeki istediğiniz konuya kolayca ulaşabilirsiniz... ![]() Yeni konular butonundan en son açılan konuları ve en son cevap yazılan paylaşımları görebilirsiniz... ![]() Buraya e-posta adresinizi ekleyerek gelen maillerinizi görebilirsiniz... ![]() Burdan radyo dinleyebilir, istediğiniz radyonun, misal yerel radyonuzun frekansını girip dinleyebilirsiniz... [Bu Linki Görüntüleyebilmeniz İçin Üye Olmanız Gerekiyor. ] NOT: Yükleyebileceğiniz birçok tarayıcı var arkadaşlar. Mozilla, İnternet Explorer Safari Vs. Tollbarı hangisinde kullanmak isterseniz bu sayfaya ondan giripde indiriniz...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Site Sahibi
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Eline sağlık Memoli güzel anlatım.
Bu arada Windows7 ışıl ışıl parlıyor maşallah ![]() Ferrari temayıda kim kurduysa ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
FORUM YÖNETİMİ
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
|
Ne biim kim kurdu acaba
![]() Sayende tabiki abicim, sayende...![]()
|
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
VIP Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
|
Ben de şimdi indirdim.Bilgilendirme için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
SİTE YÖNETİCİSİ
|
Forum güncellemesinden bu güne kadar forumda oldukca güzel değişiklikler oldu buda Admin Can'ın sayesinde tabiki.
Sabahın 8'ine kadar çalışıyor uykusuz kalıyor neden ? Bizler için daha güzel daha eğlenceli bir forum için. Kendisi forumda sürekli olmadığı halde forum arkası çalışmalarına asla ara vermeden her şeyin en güzelini bizler için sağlıyor. Ben bunu sana hep söylüyorum ama birkez daha yazmak istiyorum herşey için teşekkürler Can iyiki varsın... ![]() ![]() Uykusuz geçen gecelerini saymazsak yorulduğuna değdi... Eline emeğine o güzel yüreğine sağlık... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
|
Bilmiyorum başarılı oldum mu, sonuç henüz daha belli değil.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Onbaşı
|
Günaydın,sizlerden hiç mail alamıyorum,sebebi nedir?
|
|
|
|